Verzenden

Verzendwijze

Bij CadeauDesigner wordt jouw bestelling met zorg ingepakt en verzonden. In alle gevallen betekent dit dat jij minder betaalt dan de daadwerkelijke verzendkosten.
Als klant ben jij verantwoordelijk voor het juist opgeven van het afleveradres!
Indien het pakket retour komt door diverse mislukte afleverpogingen wegens afwezigheid of door foutief opgegeven adres informatie, dan ben ik helaas genoodzaakt om opnieuw verzendkosten in rekening te brengen voor een herzending. Een foutief opgegeven adres veroorzaakt vermissing van post en is voor rekening van de klant. Controleer het opgegeven adres dus altijd goed!
Alle brievenbuspost wordt in een stevige doos verzonden. Een pakket wordt in de meeste gevallen in een kartonnen doos verzonden.
Ik reken € 4,15 voor bestellingen onder de € 50 euro, als het door de brievenbus past.
Bij zendingen tot een bedrag van € 50 euro die als pakket moeten worden opgestuurd betaal jij € 6,85.
CadeauDesigner is niet verantwoordelijk voor verkeerd ingevulde postcodes of huisnummers. Indien een zending retour komt door een door jezelf verkeerd ingevuld adres dien jij opnieuw de verzendkosten over te maken zodat ik jouw zending opnieuw kan opsturen.

Betalen en mijn betaalmethodes

Jij kan bij mij betalen via Creditcard, Giropay, iDEAL, Paypal, Sofort Banking, of zelf het geld overmaken door te kiezen voor handmatige betaling.

Jouw product achteraf betalen? Ook dat kan.

Let op: Ook bij achteraf betaling geldt dat ik geen gebruikte en werkende producten retour neem. Stuur jij toch een gebruikte werkende set terug blijf jij nog steeds verantwoordelijk voor een correcte betaling aan mij. Uiteraard kan jij altijd jouw product ontvangen door overmaken van de hier geldende bedrag op mijn rekening.

Jouw bestelling wordt in 90% van de gevallen de volgende dag verstuurd. Boven de 50 euro worden geen verzendkosten gerekend.