Retourneren

Verkeerd product ontvangen?

Een verkeerd product ontvangen is natuurlijk nooit leuk. Excuses voor de gemaakte fout. Gelukkig kan ik dit voor je oplossen. Meld dan je product retour aan via de Retour-formulier! Ik zorg er dan voor dat je binnen twee dagen een antwoord van me krijgt.

Ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op om dit op te lossen. Let op! Een retour kan je alleen aanmelden via pc, laptop, tablet of smartphone. Helaas is het nog niet mogelijk om je retour via telefoon aan te melden.

Reeds een bestelling geplaatst maar geen account? Op het moment dat jij een bestelling plaatst op CadeauDesigner.nl worden je ordergegevens direct gekoppeld aan jouw e-mailadres.

Beschadigd/defect ontvangen?

Kapot? Werkt het niet? Geen stress! Meld je product retour zodat we hier samen naar kunnen kijken. Dit kan via de Retour-formulier.

Voor een snelle afhandeling kun je mij een mail sturen met de klacht of ontevredenheid. Dit hoeft niet, maar is wel duidelijker voor mij en helpt mij ook.

Zijn er retourkosten?

Nee de retourzending is gratis. Je hoeft alleen het kosten van de terugzending te betalen en dat bedrag krijg je van me terug. Natuurlijk samen met de volledige aankoopprijs. Zodra je retour is aangemeld ontvang je een email van mij met hierin de verdere instructies. Lees hierboven bij ‘Hoe meld ik mijn retour aan?’ hoe dat in zijn werk gaat.

Het product dient in een originele verpakking te zitten, indien redelijkerwijs mogelijk, met een kopie van de factuur. In dat geval zijn de kosten voor het terugsturen geheel voor jouw eigen rekening.

Wat gebeurt er na het retourneren?

Het volledige aankoopbedrag, inclusief verzendkosten voor de heenzending, wordt zo spoedig mogelijk, uiterlijk 14 dagen na ontbinding, terugbetaald. De termijn van 14 dagen gaat in op het moment dat je de artikelen terug stuurt, of aangeeft terug te willen sturen. Het bedrag wordt dan teruggestort op het rekeningnummer wat je gebruikt hebt bij de betaling. Je kan natuurlijk ook jouw eigen voorkeur aangeven.

Product Retourneren
9 + 1 =