Over Cadeau Designer

Welkom op mijn pagina!

Er was eens een lief klein….. Dat is hoe het verhaal zou kunnen beginnen.
Alles begon bijna dertien jaar geleden, toen ik al ondernemer was. Ik was bezig vooral met high-tech, zelf ontwikkeld alarm systemen, het repareren van tv-s en allerlei ontwikelingen op het gebied van industrieële automatisering en voor de overheiden. Elk project was totaal anders. Ik realiseerde snel, dat ik wil niet met massaproduct of massadiensten mee bezig zijn, maar wel alleen maatwerk. Samen denken met de klanten over hun problemen en er het allerbeste resultaat van te maken, die bij hun het best past.

Mijn naam is György Fekete, maar voor mijn vrienden, gewoon George. Kom eigenlijk zelfs uit Hongarije, 12 jaar geleden. En waarom? Tja, om mijzelf uit te proberen. Ik dacht van “als ik hier zo successvoll ben, dan kan ik het zijn overal ter wereld”. Dus, ik begon mijn bedrijfje en alle anderen af te sluiten met de daar zijnde ‘belastingdienst’, verzekeraars, enzo, en verhuizde naar hier.
Eens was ik een succesvolle ondernemer met een heleboel lieve en dankbare klanten en paar weken erna mocht ik wel tomaten inpakken hier, via een uitzendbureau. Groot stap hé? Ik had altijd mijn eigen huis gehad en ineens bevond ik me op een massa-accommodatie. En dit was precies, wat ik wilde. Yesss. Ik wist wel dat ik aardig de mogelijkheid heb om mijzelf hier op te bouwen. De bedoeling was: laat ik maar een dak hebben om eronder te mogen slapen en laat ik ook maar wat verdienen om er brood van te kunnen kopen. Meer hoefde niet.

Negen maanden na mijn aankomst, kwam ik in contact met een firma, die zocht naar een ingenieur voor een maand en die mij in dienst nam voor een korte project. Van een maand werd er wel zes en een heleboel projecten. Vlak daarna heb ik mijn tegenwoordige full-time baan gevonden waar ik nog steeds werk.
Overdag werk ik als elektrotechnisch ingenieur. Ontwikkel printplaten, schrijf firmwares, softwares en speel de geheele dag.
Deze webshop doe ik meer als hobby in de avonduren, nadat ik terugkom van mijn werk en in het weekend.

Motto: Leuke cadeautjes met liefde vor jou.